OK Kadootjes

Welkom op de website van OK Kadootjes! Bent u op zoek naar een origineel kadootje, of wilt u zichzelf verwennen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met een OK Kadootje maakt u niet alleen uzelf of een ander blij, maar helpt u ook uw medemensen in ontwikkelingslanden. Van de opbrengst van elk kadootje dat verkocht wordt, gaat de helft naar Mercy Ships. Lees hier meer over dit goede doel.

Alle kadootjes van OK Kadootjes zijn handgemaakt en OKé. U vindt bij ons leuke en schattige, gehaakte of gebreide knuffels met een eigen naam en overige, handgemaakte diversen. Ook hebben we patronen voor degenen die zelf graag haken. Zo is er voor ieder wat wils.

Wanneer u iets leuks op onze website ziet, maar niet helemaal in de juiste kleuren of u heeft een ander leuk idee dat u graag door ons gemaakt zou zien, stuur dan gerust een mailtje. Op de pagina OK Idee helpen we u een eindje op weg.

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste OK Kadootjes en ander nieuws? Meld u dan hier aan voor onze OKe-mail.

Neem ook eens een kijkje op onze Facebookpagina en like ons!

We wensen u veel plezier op onze website!

Jenny, Karen, Linda en Inge Dammers

Be giving, be helping, be OKOnze OK Kadootjes worden met de uiterste zorg gemaakt. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan kunnen wij hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld.